Ik ben verkering met een jongen maar zoals iemand anders

Mijn aanstaande man is 9 jaar ouder dan dat ik ben. Ik probeer mij zo volwassen mogelijk op te stellen, maar dit werkt niet. Het interesseert me helemaal niks wat anderen van ons denken zolang wij maar gelukkig zijn! Heb ook vriendjes van mijn eigen leeftijd gehad, en zelfs jonger, maar dat waren dus geen gelijkwaardige relaties. Xxx M Uit ervaring kan ik melden dat er een reden is waarom de meeste mensen toch gaan voor iemand van ongeveer de eigen leeftijd. Ga andere mannen daten. Maar nee hij is geduldig en wil wachten met sex tot ik 18 ben. Ik ben tot over mijn oren verliefd!

Ik ben verkering met een jongen maar zoals iemand anders - Liefde met een

Sharoontje, berichten: 5587, geregistreerd: 27-02-05, woonplaats: Koekstad, mijn ouders zijn 3,5jaar geleden uit elkaar gegaan, veel ruzie enzo, maar het gevoel is bij beide kanten nooit verdwenen en toen mijn opa op sterven lag in het ziekenhuis, was hij er voor ons om ons. Hij is er voor mij.

Twents dialect: Ik ben verkering met een jongen maar zoals iemand anders

Ja, maar ik vind het wel heel makkelijk. Ik ben nu heel lang bij mijn vriend, en we hebben een goed ding samen. Ik woon in zijn huis, we hebben samen een bankrekening, we hebben samen vrienden en vriendinnen, onze hele levens zijn met elkaar vervlochten. Boekkeuze, ik heb het boek Kappen gekozen voor de schrijfster.

Fadwa: Ik ben verkering met een jongen maar zoals iemand anders

Maar probeer alsjeblieft dankbaar te zijn dat ze bezorgd zijn. Maar nu na 3 1/2 jaar hebben mensen eindelijk door dat wij goed bij elkaar passen ongeacht het leeftijdsverschil. Het is uiteraard een feit dat dit ik ben verkering met een jongen maar zoals iemand anders niet makkelijk wordt. Wij zitten vaak op het zelfde denk niveau. Er zal nooit Meer iemand in mijn leven komen die mij zoveel Zou kunnen bieden.

Op ik ben verkering met een jongen maar zoals iemand anders

Bekijk alle berichten van ik ben verkering met een jongen maar zoals iemand anders →

Eén Reactie op “Ik ben verkering met een jongen maar zoals iemand anders”

Laat een Antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *